Bagterp! 4 vær. 120 m2 rækkehus med garage + værksted!

Lonesvej 50, 9800 Hjørring, Danmark
kr 8.650

Fakta om bolig

Kategori , Lejeperiode Type Status
Soveværelser 3 Soveværelser Badeværelser 2 badeværesler Toiletter 2 Toiletter Antal værelser 4
Etager 1 etage Etage nr. 1 Areal, m2 120 Byggeår 1971
Renoveret 2012 Energimærke C Acontobetaling Aconto vand pris kr 500
Depositum kr 25.350 Indflytningspris kr 25.350

Beskrivelse

  • Beskrivelse:

    På Lonesvej 50 i Bagterp finder du dette attraktiv rækkehus, beliggende i et roligt område for enden af en lukket vej. Området byder på et rigt stisystem, tæt på både Bagterpskolen, fritidsaktiviteter og dagligvareindkøb. Boligen er et enderækkehus, hvilket betyder at du kun har naboer til den ene side. Boligen er 120 kvm og ligger på en  stor grund på 798 kvm. Der er en tilhørende stor garage på 49kvm med varme, vand og værksted. Der er flot anlagt belægning med god plads til flere biler.
    Boligen indeholder stort køkken med spiseplads og udgang til bryggers, samt et stort soveværelse og to værelser, et badeværelse og et gæstetoilet, en lys og stor stue med brændeovn og med god plads til hele familien. Derudover bryggers med vaskemaskine + tørretumbler. Fra stuen er der direkte udgang til en dejlig vestvendt terrasse som er delvist overdækket hvor man kan nyde den dejlige aftensol. I boligen er der gulvvarme i entreen og på de to toiletter.

    En flot bolig på en attraktiv adresse - alt i hvidevarer m.m.Med en kombination af rolig beliggenhed, stor grund, rummelig bolig og garagen med værksted så vil Lonesvej 50 i Bagterp være et ideelt valg, for dem der ønsker en komfortabel bolig med masser af plads og frihed...

Område og adresse

Parkering, have, terrasse o.a.?

Plantegning

i Hjørring120 er hos Gram Pedersen. Foruden 4-værelser, indeholder boligen også , , , , , , , , , ligelædes er der også . Du har mulighed for at komme på venteliste til de mest attraktive lejemål.

Reset password

Indtast din e-mail-adresse, så sender vi dig et link til at nulstille din adgangskode.