Velholdt og lys bolig i naturskønne omgivelser i Sindal

Ulstedboparken 74, 9870 Sindal, Danmark

Fakta om bolig

Kategori , Lejeperiode Type Status
Soveværelser 3 Soveværelser Badeværelser 1 badeværelse Antal værelser 4 Etager 1 etage
Etage nr. 1 Areal, m2 92 Energimærke C Acontobetaling

Beskrivelse

  • Beskrivelse:

    Det der med at føle sig hjemme handler ligeså meget om hjerte- og albuerum, som noget som helst andet. Men det er bedst, hvis der er plads nok og hvis boligen er både lys, indbydende og har en dejlig beliggenhed. For eksempel i nærheden af den prægtige Slotsved Skov, hvor ældgamle bøge og ædelgran vinder om en historie, der har dybe rødder i den jyske muld. Boligen her er placeret et øjeblik herfra – og med 92 veldisponerede kvadratmeter fordelt på lækkert Tvis-køkken fra 2006 i åben forbindelse med en stor, hyggelig stue med store vinduespartier, der skaber et dejligt lysindfald og et seværdigt kig ud over de naturskønne omgivelser - og hvor der er plads til både spiseafdeling og et sofaarrangement, et flot badeværelse med gulvvarme og tre skønne værelser, er der plads til, at familien kan nyde både hinandens og deres eget selskab her i huset. Grunden på 319 overskuelige og aldeles vedligeholdelsesnemme kvadratmeter er indrettet som en fin, ugenert have med plads til både leg og afslapning på terrasseområde.
    Alt fremstår velholdt og boligen er fuldstændig indflytningsklar. Vinduer skiftet i 2006. Tilhørende udhus på 19 kvadratmeter. Indkøb, skole og fritidsinteresser i umiddelbar nærhed.

     

     

Område og adresse

Parkering, have, terrasse o.a.?

Plantegning

i Sindal92 er hos Gram Pedersen. Foruden 4-værelser, indeholder boligen også , , , , , , , ligelædes er der også . Du har mulighed for at komme på venteliste til de mest attraktive lejemål.

Reset password

Indtast din e-mail-adresse, så sender vi dig et link til at nulstille din adgangskode.