Stort parcelhus i Uggerby

Åbrinken 6, 9800 Uggerby, Danmark
kr 5.950
Bolig til leje Udlejet

Fakta om bolig

Kategori Lejeperiode Type Status
Soveværelser 4 Soveværelser Badeværelser 1 badeværelse Antal værelser 6 Etager 1 etage
Etage nr. 1 Areal, m2 142 Energimærke D Acontobetaling
Aconto vand pris kr 500 Depositum kr 17.850 Indflytningspris kr 17.850

Beskrivelse

 • Beskrivelse:

  VILLA MED FIRE VÆRELSER NÆR FISKEMULIGHEDER I UGGERBY Å

  Er I vilde med naturen, så vil I elske denne beliggenhed nær Uggerby Å, hvor der er gode fiskemuligheder samt cykelafstand til skov og strand. Samtidig er det nemt at køre til Bindslev omtrent seks kilometer væk med alt til hverdagen. Glæd jer også til at indrette huset med fire værelser og en god opholdsafdeling til samvær og livets fester.

  Villaen tager imod jer med en nydelig murstensfacade og hvide vinduesrammer, mens I indenfor imponeres af herlige lysindfald eksempelvis i stuen med vinduer mod syd og vest. Her kan I få plads til både spisebordet og sofaen, mens brændeovnen spreder en skøn stemning på kolde dage. Modsat er det dejligt med havedøren, som slås op i de varme måneder. Fra stuen kan I gå direkte i køkkenet, hvor der er god arbejdsplads, mens bryggerset til de praktiske gøremål er placeret ved den rummelige entré. De fire værelser giver plads til den store familie, og badeværelset har også en dejlig størrelse med bruseniche og opbevaringsplads.

  I haven løber den sydvendte fliseterrasse med opmærksomheden, og det er lækkert med det solrige uderum sommeren lang, så I kan holde øje med børnene, der indtager den nemme græsplæne med boldspil og leg.

  Nærområdet er præget af smuk natur, stranden og mulighed for mange friluftsoplevelser med eksempelvis det gode fiskevand i Uggerby Å. I får også et aktivt lokalsamfund og et velfungerende naboskab, ligesom det er nemt med busstoppested mindre end 200 meter fra huset. Nærheden til Bindslev gør det let for børnefamilien at planlægge hverdagen, for der finder I både skole, pasningstilbud og indkøb.
  Vand er aconto. Varme og El afregnes direkte.

  Kom ud og oplev boligen - book en fremvisning.

Område og adresse

Parkering, have, terrasse o.a.?

 • Parkering:
 • Husdyr tilladt?:
 • Terrasse: Ja
 • Skur / Depot / Lagerrum: Ja

Indeholder også

Plantegning

i Uggerby142 er hos Gram Pedersen. Foruden 6-værelser, indeholder boligen også , , , , , ligelædes er der også . Du har mulighed for at komme på venteliste til de mest attraktive lejemål.

Reset password

Indtast din e-mail-adresse, så sender vi dig et link til at nulstille din adgangskode.