99 m2 – 4 vær. – EndeRækkehus – Top stand!

Teglvej 31B, 9800 Hjørring, Danmark
kr 7.950
pr. måned

Fakta om bolig

Kategori , Lejeperiode Type Status
Soveværelser 3 Soveværelser Badeværelser 1 badeværelse Antal værelser 4 Etager 2 etager
Areal, m2 99 Byggeår 1983 Energimærke B Acontobetaling
Aconto vand pris kr 500 Depositum kr 23.850 Indflytningspris kr 31.800

Beskrivelse

 • Beskrivelse:

  Attraktivt rækkehus med egen teresse, carport, skur og stor have på en særdeles attraktiv placering!

  Med nøgleord som fuldstændig indflytningsklar, stort køkken-alrum og gulvvarme i stueetagen får I fortrinlige rammer i dette rækkehus( ejerlejlighedssatus) i Hjørring. Læg dertil en god beliggenhed for enden af en lukket vej samt nærhed til hverdagens gøremål og grønne områder, og resultatet bliver en perfekt base for jeres nye tilværelse.

  I bydes velkommen i entréen, hvorfra boligen udfolder sig via en veldisponeret planløsning uden spildplads. Trumfkortet er det herlige køkken-alrum, der samler jer om madlavning og samvær. Køkkenet har rigelig opbevaringsplads til remedierne, så bordpladerne er frie til madlavningen. Oveni er her flere glaspartier, der både sikrer et pænt lysindfald og giver direkte udgang til terrassen.

  Videre finder I et værelse med mange muligheder, hvad end I ønsker et børneværelse, kontor eller hobbyrum. Endelig er der en baggang med plads til vaskesøjlen og et badeværelse med bruseniche.

  Førstesalen rummer en stue og et soveværelse, hvor ekstra charme tilføjes i form af hyggelige skråvægge, fritlagte bjælker og flot højde med loft til kip, hvilket skaber en let og indbydende stemning. Den forstærkes yderligere af de velplacerede vinduer, der gavmildt trækker dagslyset ind.

  Udenfor kan I se frem til en hyggelig terrasse foran huset og en dejlig, lukket have med to terrasser, som indbyder til frokost under åben himmel. Tilmed er der en græsplæne til børnenes leg og flisebelægning rundt om huset, så I kan placere jer efter solens orientering. Som prikken over i’et er der en carport med integreret redskabsrum.

  I hverdagen finder I bus, togstation, indkøb, skole og daginstitution indenfor en radius af blot én kilometer, ligesom I kan glæde jer over stisystemer ind mod byen. På cykel er der ikke langt til Metropol Shoppingcenter, mens skovområderne sætter tempoet ned med afslappende gåture. Afslutningsvis får I nem adgang til motorvej.

Område og adresse

Parkering, have, terrasse o.a.?

i Hjørring99 er hos Gram Pedersen. Foruden 4-værelser, indeholder boligen også , , , , , , , ligelædes er der også . Du har mulighed for at komme på venteliste til de mest attraktive lejemål.

Reset password

Indtast din e-mail-adresse, så sender vi dig et link til at nulstille din adgangskode.