15 nye eksklusive ét-plans lejeboliger i Hjørring – Skovvang 17

Skovvang 17
pr. måned

Fakta om bolig

Kategori , Lejeperiode Type Status
Soveværelser 2 Soveværelser Badeværelser 1 badeværelse Antal værelser 3 Etager 1 etage
Etage nr. 1 Areal, m2 90 Byggeår 2023 Energimærke A
Depositum kr 25.650 Indflytningspris kr 34.200

Beskrivelse

 • Beskrivelse:

  Velkommen til SKOVVANGEN!

  Bygherrerne bag det eftertragtede byggeri Æblehaven gentager succesen og opfører nu 15 nye eksklusive ét-plans lejeboliger på Skovvang/Grønnevang i Hjørring – kun ca. 500 meter fra Æblehaven. De energivenlige boliger får et areal på henholdsvis 81,5 m2, 90 m2 og 93 m2 og opføres som tre længer med fem rækkehuse i hver. Byggeriet opføres på adressen Grønnevang 53, 9800 Hjørring.

  Rækkehusene står indflytningsklare 1. april 2023.

  Alle rækkehusene opføres med egen carport med integreret skur (på 7 m2). I hver carport er der forberedt til opladning af el-biler.

  Med kun 1,5 kilometer til den nærmeste skole via et lukket stisystem med underføring under Løkkensvej og med institutioner, idrætsfaciliteter, rekreative områder og dagligvarebutikker indenfor samme afstand har projektet en fantastisk beliggenhed. Bebyggelsen ligger med en afstand på kun 2,5 km til Hjørring bymidte. Endvidere er der kort afstand til den nærmeste motorvejsafkørsel. Toget mellem Hjørring og Hirtshals stopper ved Teglgårdsvej Station knap 400 meter fra området.

  Rækkehusene opføres ugeneret i skel til Lundergård Plantage som er et 22 hektar stort naturområde med kuperet terræn og en mosaik af forskellige naturtyper og beplantninger.

  RÆKKEHUSENE

  De 15 rækkehuse opføres som henholdsvis 3- og 4-værelses rækkehuse med stort køkken-alrum og to til tre rummelige værelser, hvoraf de to har integrerede skabe fra JKE. Dertil rummer alle boliger en stor entre og et badeværelse.

  Boligerne opføres i en meget høj kvalitet med genveksanlæg, integrerede hvidevarer, 14 stk. integrerede spots pr. bolig og flotte 60×60 klinker i bryggers og på badeværelset. Du vil i boligen opleve et fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier og med egne haver og store terrasser bliver boligerne noget ganske særligt.

  BYGGERIET

  Rækkehusene opføres med facader i changerende blødstrøgne mursten, type RT 547 Unika Helios fra Randers Tegl, med hvid engobe og påbrændinger af kul. Tagkonstruktionen udføres med svag 15 graders hældning og materialet er sort engoberet ler teglsten i klassiks dansk vingefals fra Komproment. Det æstetiske udtryk fuldendes med 3 lags træ/alu vinduer og døre i farven brun champagne, hvorfor det udvendige udtryk matcher de øvrige varme toner i byggeriet.

  Se mere og kom på ventelisten på projektets egen hjemmeside

Område og adresse

 • Hjørring
 • Postnummer: 9800

Parkering, have, terrasse o.a.?

Plantegning

Video

i Hjørring på 90 er hos Gram Pedersen. Foruden 3-værelser, indeholder boligen også , , , , , , , , , ligelædes er der også . Du har mulighed for at komme på venteliste til de mest attraktive lejemål.

Reset password

Indtast din e-mail-adresse, så sender vi dig et link til at nulstille din adgangskode.